http://www.hitwebcounter.com/
Welkom op de vernieuwde website van "Onze Malawi-cichliden".

Op deze website willen wij u een indruk geven van onze aquaria en de vissen die wij daarin houden/gehouden hebben en onze ervaringen hiermee.

Allereerst willen wij u er even op wijzen dat bovenstaande Google-search balk niet 100% werkt in Internet-Explorer, hij geeft de resultaten over de tekst die hier staat zodat het onleesbaar wordt. Onze excuses hiervoor. Voor een beter leesbaar resultaat kun je het best op de onderste van de twee witte balken klikken waardoor je naar een lege pagina gaat en dus alle resultaten van je zoekopdracht beter kunt bekijken.

Destijds in 2007 toen we hiermee begonnen was het aanvankelijk ook de bedoeling om o.a. via een Aquariadatabase meer inzage te kunnen krijgen hoe mensen thuis met hun Malawi-cichliden omgaan. Het is vooral voor beginnende liefhebbers erg fijn wanneer ze kunnen kijken hoe anderen deze cichliden houden zodat ze daar dan weer van kunnen leren. Vooral het zien van meerdere manieren hoe de inrichting van een Malawi-aquarium er uit kan zien en de technische hulpmiddelen die daarbij gebruikt worden kan heel veel inspiratie opleveren. Maar ook hoe een visbestand er in een aquarium van een bepaalde afmeting er uit kan zien is voor velen erg interessant om te weten.
Wij willen daarom ook iedereen vragen om via deze weg je aquarium te tonen aan andere Malawi-liefhebbers zodat deze database kan blijven groeien!! Iedereen die Malawi-cichliden houdt of wil gaan houden kan hier wat aan hebben, van de beginnende tot de meer doorgewinterde liefhebber.
Ondertussen staan er al een redelijk aantal in deze Aquariadatabase, neem eens een kijkje en als het je aanspreekt stuur dan jouw foto´s en gegevens die hierbij horen naar onzemalawicichliden@gmail.com zodat wij ze er in deze database bij kunnen plaatsen. Hoe meer, hoe beter!

Gaandeweg zijn we ook steeds meer gaan fotograferen en is er een Vissendatabase ontstaan waarin momenteel meer dan 800 soorten, kleurvarianten en diverse kweekvormen staan die we bij diverse handelaren in West-Europa hebben aangetroffen. Uiteraard staan nog niet alle (tot nu toe) bekende soorten in deze database maar de meest gangbare die in de handel aangeboden worden staan er waarschijnlijk wel in. We hopen dat iedereen die er gebruik van maakt ook de soort met de betreffende informatie kan vinden die hij of zij zoekt. Is dit niet het geval dan kun je altijd kontakt met ons opnemen via de mail.

Wil je dat wij een link plaatsen naar jouw website en/of wil je een linkruil, mail ons dan even dan is dat zo geregeld.

We hopen dat iedere liefhebber van Malawi-cichliden op deze non-profit website vindt wat hij zoekt. We hopen ook dat jullie begrijpen dat wij hier veel energie, tijd en geld in steken waar we niets voor terug vragen en daarom willen we van iedereen vragen het onderstaande te respecteren, dit is een website die voor iedereen gratis en vrij toegankelijk is en we willen dat ook graag zo houden.

Helaas constateren wij regelmatig dat er mensen zijn die het de gewoonste zaak vinden om foto's van onze website te plukken en die voor hun eigen doeleinden gaan gebruiken, waarbij ze ook nog eens onze naam onder die foto's verwijderen. Daarom hieronder nog eens voor alle duidelijkheid:

Op alle foto`s en teksten die op deze site geplaatst zijn rust uiteraard © copyright en deze mogen dan ook niet zonder onze toestemming gebruikt worden.
Zodra we in het vervolg toch misbruik constateren zullen wij niet aarzelen om direkt juridische stappen te ondernemen, dit alles geheel volgens de wet op de auteursrechtelijke bescherming. Voor elke overtreding van deze regels eisen we alle juridische kosten en € 5,- per foto per dag terug om onze kosten te dekken die door dit misbruik ontstaan.


Top
Onzemalawicichliden.eu 2007-2023. All rights reserved.

Contact: onzemalawicichliden@gmail.com