http://www.hitwebcounter.com/
In deze database staan alle tot nu toe ontvangen foto´s en de daarbij behorende informatie van ingezonden aquaria.

Wij willen iedereen vragen om via deze weg je aquarium te tonen aan andere Malawi-liefhebbers zodat deze database kan blijven groeien!! Iedereen die Malawi-cichliden houdt of wil gaan houden kan hier wat aan hebben, van de beginnende tot de meer doorgewinterde liefhebber.
Ondertussen staan er al een redelijk aantal in deze Aquariadatabase, neem eens een kijkje en als het je aanspreekt stuur dan jouw foto´s en gegevens die hierbij horen naar onzemalawicichliden@gmail.com zodat wij ze er in deze database bij kunnen plaatsen. Hoe meer, hoe beter!

Hierdoor willen we proberen de site informatiever te maken en het is altijd leuk om te zien hoe andere aquaria er uit zien. Het is vooral voor beginnende liefhebbers erg fijn wanneer ze kunnen kijken hoe anderen deze cichliden houden zodat ze daar dan weer van kunnen leren. Vooral het zien van meerdere manieren hoe de inrichting van een Malawi-aquarium er uit kan zien en de technische hulpmiddelen die daarbij gebruikt worden kan heel veel inspiratie opleveren. Maar ook hoe een visbestand er in een aquarium van een bepaalde afmeting er uit kan zien is voor velen erg interessant om te weten.

Voor inzendingen klik hier

--->Aquaria database<---
Onzemalawicichliden.eu 2007-2023. All rights reserved.

Contact: onzemalawicichliden@gmail.com